Sommarlov!

Ridskolans vårtermin är avslutad och mellan den 14 juni till den 2 juli har ridskolan dagridläger. Barn och vuxna i alla åldrar kommer gå kortare ridläger/kurser som varar mellan 2-5 dagar. Efter den 3 juli får hästarna sommarlov.

Dock har alla hästar gått i sina sommarhagar sedan några veckor tillbaks. Ponnysläppet är som vanligt en härlig upplevelse. Även i år fick det bli utan publik, men till nästa år hoppas vi kunna ha publik som får uppleva detta live. En rolig händelse i år blev ändå att TV4´s program EFTER FEM uppmärksammade händelsen och visade ponnysläppet i programmet.

Gårdscaféet och Ridsportbutiken kommer hålla stängt fram till den 10 augusti då vi åter öppnar igen. Har man intresse av att komma till ridsportbutiken under sommaren kan man mejla på linda@agestaridsportbutik.se och boka en tid.

Vattenträningsbandet för häst har genomgått en stor renovering och kommer vara åter i drift från v25. Här erbjuder vi hästägare som vill ha sin häst i vattenträning en kort men intensiv period att göra det under v26- v 29. Bokning av detta görs via hemsidan www.agestavattentraning.se

Vi önskar alla en skön sommar och tack för att ni som besökt oss har tagit rekommendationerna på allvar och därmed gjort så vi kunnat hålla anläggningen öppen hela tiden